danlund.dk

Personen

Jeg er en stille og rolig sønderjyde, som slår mine folder i og omkring både analog og digital kommunikation, med den analoge kommunikation som prestige-området, og den digitale kommunikation som interesse- og fremtidsområdet.

På mit studie har jeg udviklet en faglig profil der forstår, at begå sig på højt niveau inden for det kommunikativt skriftlige, visuelle og digitale felt. Dette igennem valgfag som omhandler CSR, PR, samt Digital Virksomhedskommunikation, men også igennem fritidsinteresser indenfor web- og grafisk design, samt en fornuftig interesse i samfundet og dets problemstillinger.

Under mit studie har jeg arbejdet og hjulpet med kommunikation i forskellige kontekster. Det igennem mit virke i en studenterforening, hvor jeg havde 2 stillinger, som webmaster og grafiker, men også igennem kontakt til medstuderende, samt en underviser og vores studieleder, hvor jeg er blevet spurgt til råds. De stillinger og henvendelser har jeg sat stor pris på, da de har udviklet mig fagligt og været netværksskabende.

I min fritid er jeg glad for at være social med venner eller familie, høre og se musik og film, samt holde mig fysisk aktiv i det lokale fitnesscenter. Dertil et evighedsprojekt i form af mit private website, hvor jeg formentlig aldrig bliver tilfreds, men stiller mig tilfreds.. Engang.

Nysgerrigheden er stor og jeg bliver aldrig træt af at lære ting, som kan styrke min faglighed, og lære mig nye kompetencer.

De næste ting på listen er blandt andet Google Analytics, SEO til kommunikatør-behov, osv.